Our team

Juan López

Format en Écuélin d’hostaleria de Galícia i titulat per l’ajuntament de La Corunya com a jove empresariat.

Es va traslladar a Andorra per seguir formant-se en el món de l’hosteleria treballant com a xef dels millors hotels de l’pais com ara: Cadena Plaza, Hotel Fenix o com a xef executiu de la cadena Ahotels i realitzant tasques d’assessorament gastronòmic a locals com: Buda Espai , Commençal Spot, Borda de l’pi, Hotel San Gotardo, Andorra Park Hotel, Phillips Morris, Ensisa, Nevasa, Via Moda, Comuna de escaldes, Comú d’Andorra la Vella i diferents empreses d’Andorra.

Actualment exerceix també el lloc de Xef Executiu en el seu propi grup de restaurants: Dylan Tarter, Dylan Wok & Wok, Dylan vores d’Envalira, 4 anys en Chester Lounge i 3 anys dirigint la cuina de «The Healthy» primer local de menjar saludable del pais.

Alejandro Ifrán

Format a Escola Superior d’Hosteleria de la ciutat de Buenos Aires i començant la seva carrera en la important franquícia «Hard Rock Cafè» i «Planet Hollywood» a on acompliment tasques de mànager durant 3 anys especificant especialment en formació i capacitació de personal i desenvolupament de franquícies.

Viatja a Espanya amb el projecte d’expansió de la franquícia «Cafè de la Mar» en el qual durant els propers dos anys realitza l’obertura de 5 locals (València, Altea, Marbella, Empuria Brava, Tarifa)
posteriorment passa a treballar en la coneguda cadena hotelera «Starwood» com Sotsdirector de l’Departaments de «A. & Bb. » (Aliments i begudes) realitzant dues obertures (València i Alacant) en aquest temps es va formar en muntatge i servei de ventos i en servei de còctel.

Fa 8 anys es va a traslladat a Andorra per encarar un nou projecte conjuntament amb Juan López i pren la direcció operativa de el grup Nova Era Restauracion S.L. Fins a l’actualitat exerceix aquest lloc en el seu propi grup de restaurants: Dylan Tarter, Dylan Wok & Wok, Dylan Bordes d’Envalira, Dylan Catering & Cocktail (ja fa 6 anys siéndo partners d’Ensisa brindant personal especialment qualificada als seus centres en pista), 4 anys en Chester Lounge i 3 anys dirigint l’adreça operativa i de màrqueting de «The Healthy» primer local de menjar saludable de l’pais.